See Scout Sleep

Alle produktene i hennes merkevare legemliggjør hva hun, som hundelsker mener er viktig; Moderne og enkle design laget av høykvalitets, økologiske materialer som elegant integreres i et sofistikert hjem.

Hos See Scout Sleep, spesialiserer vi oss på flotte, høykvalitetsprodukter, ærlige til godhet for våre kjære familiemedlemmer og venner, de med haler inkludert.

See Scout Sleep ble grunnlagt i 2011 i New Orleans, Louisiana, inspirert av en hund kalt Scout. Kort tid etter begynte selskapet sin ekspansjon i det internasjonale markedet.

Hver av våre produkter er laget med high-end, super holdbare materialer fra USA og Vest-Europa. Vi designer og lager alle våre produkter internt, bruker fantasi, et øye for detaljer og et godt europeisk håndverk.

Vår design estetikk handler om å blande og matche, kombinere motsetninger og finne skjønnhet i det uventede. Vi er stolte av vårt arbeid, i sammenslåing av funksjon og komfort med skjønnhet, farge med form, tekstur med utseende. Kjærlighet kjenner ingen grenser, og det gjør heller ikke vi. Vi har opprettet See Scout Sleep for å nå dem som har samme lidenskap som vi gjør: en veldig stor kjærlighet til hunder, katter og vakre og ærlige produkter.

Keep up the love.