Om Romeo & Julie

Historien om Romeo & Julie

Romeo&Julie er resultatet av å være datter av en selvstendig næringsdrivende og dyreglad mann ,med et pågangsmot uten like. Det er også resultatet av å være datter av en kjærlig og omsorgsfull dame som tenker på alle andre før seg selv. Det er her jeg har fått mitt pågangsmot, min kjærlighet for dyr, og et ønske om at samtidig som vi gjør noe som gagner oss, så skal det også gagne alle andre.

Jeg er vokst opp med dyr og hatt dem rundt meg hele livet. Tarantell, undulat, rotter, sau, hunder, katter, fisker, hester, kaniner.. ja så må vi ikke glemme hamstrene også da! Det har med andre ord vært mange dyr, og hele tiden. Da jeg flyttet for meg selv fikk jeg min første hund, som bare var min. Romeo. Det er her det hele startet, med denne lille krabaten.

Romeo var min baby, min store kjærlighet, og han var med over alt. Dessverre ble han bare litt over to år gammel, da han fikk svulst på hjernen. Det fantes ingen kur på dette og resultatet til slutt ble at det var best å la han gå. Men kjærligheten var der enda, så når jeg skulle få mitt neste husdyr ble det katt. Katten ble selvfølgelig oppkalt, så han heter Julie(lang historie). Julie lever i beste velgående, og er en fantastisk katt med mye personlighet.

Som voksen har jeg fått opp øynene for miljøet og det at vi bare har en jordklode. Jeg får helt vondt i meg når jeg leser om dyr som blir funnet med magen full av plast, eller med plast fast på kroppen. Vi må ta vare på miljøet og få slutt på overbruk og masseproduksjon. Jeg ønsker å få slutt på at vi driver masseproduksjon av varer av dårlig kvalitet. Dette fører til varer som er så billige, at vi kjøper de uten av vi egentlig trenger de, og i tillegg er det mange som er i så dårlig stand at det brukes en gang, og så er det ødelagt. Vi må få slutt på bruk og kast samfunnet og heller få øynene opp for de miljøvennlige produktene som varer!

Jeg ønsket derfor å starte Romeo&Julie for å kunne tilby miljøvennlige dyreprodukter av god kvalitet! Jeg ønsker å satse på økologisk dyreutstyr, naturlige dyreprodukter, og håndlagde av ren kvalitet. Jeg håper det går som det suser, og at du som kunde er fornøyd med produktene. Ingenting er bedre enn at du og ditt kjæledyr blir fornøyde , samtidig som dere bidrar til et bedre sted å leve!

#Miljøvennlige dyreprodukter #Økologiske dyreprodukter #Håndlaget dyreutstyr