Lila Loves It

Det som hjelper oss, skal også være til nytte for dyrene våre
Vi i LILA LOVES IT elsker dyr, å gjøre noe bra for disse fantastiske skapningene er vår motivasjon. Vi mener at selv dyr skal ha nytte av resultatene av menneskers sin forskning. Vårt motto er derfor: Det som hjelper mennesker, bør våre dyr få lov til å ta del av.
Vi legger stor vekt på kvaliteten og opprinnelsen til ingrediensene vi bruker i våre produkter, samt hvordan de behandles. Våre produkter behandles i en produksjon i München under sanitære forhold og farmasøytisk overvåking.
Hunden Lila gav oss ideen om å utvikle en ny type bærekraftige produkter. Lila hadde regelmessig problemer med ørene. En liten betennelse ble et stort problem ved at hun klorte på det. Den siste utvei var ofte av reseptbelagt kortison-salver. Vi søkte etter alternativer.

Med bruken av hyaluronsyre, hadde vi funnet det siste stykket av puslespillet for vårt FIRST AID serum. Etter at Lilas ører hadde helbredet, var det klart at kjæledyrseiere burde dra nytte av denne raske og milde terapeutiske suksessen.
Vi utvikler våre produkter, ikke bare med lidenskap og engasjement, men også med god kunnskap om medisin og apotek.

Vår misjon: helbrede hunden!
Det står selvsagt at vi ikke støtter dyreforsøk, og våre produkter testes derfor på oss selv.

Miljøvern
Som et selskap som tar sin ansvarsfølelse seriøst, verdsetter vi konseptet FAIR TRADE og sikrer rettferdig betaling av våre leverandører og samarbeidspartnere tilsvarende. Alle våre produkter er basert på bærekraftig dyrket råmateriale for å bevare ressursene i vårt miljø. De naturlige ingrediensene dyrkes organisk.