Gold Paw Series

Gold Paw Series er et familiedrevet hundeklær selskap med over 20 års erfaring. De er dedikert til å forbedre hundene og deres eiere med gjennomtenkte, praktiske løsninger på hverdagslige problemer.
Alle deres produkter er stolt sydd i USA, og mange av deres materialer blir også malt der. De har alltid et øye for å redusere vår miljøpåvirkning om det er inkludert resirkulert materiale i tekstilene eller bruk av biologisk nedbrytbar emballasje.

Tekstiler Mange tekstiler er skreddersydde slik at du ikke finner dem noe annet sted.

Cirrus ™ Fleece – Buttery-soft stretch fleece, eksklusivt fra vår favoritt bluesign®-sertifisert fabrikk. Cirrus Fleece har 7% spandex for 4-veis stretch, og har aldri møtt en hund den ikke kunne passe. Vekten er fjørlett, noe som gjør et enkelt lag av det akkurat for en stilig tur eller perfekt vinter pyjamas.

Double Fleece, er et enestående varmt, mykt og behagelig plagg til enhver hund. Funnet i: Stretch Fleece, Double Fleece, Portland Pullover

Suppletec ™ – Vårt lekfulle vanntette stoff, utviklet bare for oss av en av verdens mest populære sportswear mills. Utsiden er fløyelsaktig, myk strikke. Interiøret er et kontrastrikt resirkulert polyesternett. Forbundet mellom disse to lagene er en miljøvennlig vanntett barriere som aldri vil vaskes vekk for varig beskyttelse.Det ser flott ut vask etter vask og fargene er så strålende de ser ut til å lyse gjennom den mest dystre av en dyster regnfull kveld.

Funnet i: Astoria Overcoat  

 • stretch fleece pullover fra gold paw

  Gold Paw Stretch Fleece Pullover

  kr 499kr 699
 • vanntett pullover til hund

  Gold Paw Waterproof Portland Pullover

  kr 699kr 799
 • regnjakke fra gold paw

  Gold Paw Waterproof Rain Paw Dog Coat

  kr 890