Beco Pets

Beco Pets er et ungt, raskt voksende selskap dedikert til å skape de mest morsomme, innovative og etiske kjæledyrproduktene Vi tror at eco-living ikke trenger å bety å gå uten.Vi designer våre produkter som virkelig vil forbedre livet til kjæledyret ditt. Enten det er best mulig mat, en bolle som serverer den maten i eller en rekke leker for å holde deg kjæledyrvennlig og godt utøvd, er målet vårt å hjelpe kjæledyret ditt til å leve et sunnere, lykkeligere liv.

Ved å designe våre produkter på bærekraftig og etisk måte, tar vi sikte på å være mindre miljøpåvirkende. Utover etisk er målet vårt å lage veldig morsomme produkter som også er veldig innovative. Til slutt satser vi på å lage produkter som både deg og kjæledyret ditt vil virkelig elske.

Hvordan hjelper vi ?
Hver dag i Storbritannia blir en svimlende 16 millioner plastflasker dumpet i landfyllinger, eller strødd over land og sjø, og sprer vårt landskap, vei og hav. Det har blitt så ille at regjeringen vurderer til og med å innføre et nytt innskuddssystem for å takle plastflaskenes epidemi. Beco Pets, ønsker å gjøre litt for å lindre denne krisen ved å resirkulere plastflasker – og gjøre dem til kjæledyrsprodukter!

Vi selger våre Beco-donut og madrasser i 43 land rundt om i verden, og gir en luksuriøs og ekstra behagelig nattesøvn til millioner av hunder. Hundene er sannsynligvis ikke klar over, når de døser, nyter sine søte hundedrømmer, at hver av våre Beco Beds inneholder opptil 90 resirkulerte plastflasker. Dette fjærende myke fyllstoffet gir ekstra isolasjon, ytterligere støtte og ekstra komfort for ømme ledd og en avslappende natts søvn.

På Beco Pets prøver vi å skape produkter som er bedre for miljøet og dermed alle dyrene som trenger en sunn planet. Hver leke er fylt med fibre laget av resirkulerte plastflasker, noe som gjør dem ekstra myke og miljøvennlige. Og den ekstra bonusen er at vi slår bort plast i produkter som gjør våre kjæledyr lykkelige.